Hotel Indie kulinářská

Indie kulinářská

Indie kulinářská

Stát Indie
Destinace Indie
Lokace


Popis
- Rýže na sto (indických) způsobů - Mughalská kuchyně – kebaby, kořeněné omáčky a indické "rizoto" - Sladkosti – neodmyslitelná součást indického jídelníčku - Jihoindické speciality – ryby a dary moře Výjimečná příležitost pro milovníky exotických pokrmů. Na naší cestě se kromě nejvýznamnějších indických památek blíže seznámíme s mnoha podobami místní kuchyně. Na severu si ve stínu Tádž Mahalu pochutnáme na jemně kořeněných smetanových omáčkách s výbornými plackami pečenými v peci či na pikantním birjání, rýžovém pokrmu připomínajím naše rizoto pouze vzhledem. Na jihu pak při plavbě po vodních kanálech okusíme mistrovsky upravené ryby servírované na banánovém listu či vynikající rýžové placky s několika druhy omáček od jemné kokosové až po pálivé čili. Praktické zkušenosti získáme nejen od profesionálů při jednotlivých kurzech, ale také v autentických restauracích a v místních rodinách. V ceně zahrnuto: letenka Praha-Dillí/Bombaj-Praha (vč. všech poplatků), 2x vnitrostátní přelet Džajpur-Kóčin, Kočín-Bombaj, mikrobusy, loď, taxíky, rikši, 10x hotel *** , polopenze (plná penze na lodi), 1x kajuta na lodi, vstupné do památkových objektů dle programu, kurzy a přednášky, český odborný průvodce. Služby za příplatek: indické vízum – 1000 Kč, jednolůžkový pokoj – 9850 Kč. Velikost skupiny: 6-16. Nástupní místa: Praha. Promítání: 25. 1. Praha 4 – KC Novodvorská, 23. 3. Praha 6 – CK China Tours, 23. 5. Liberec – KD Lidové sady.

Recenze hotelu Indie kulinářská, Indie